Despre INA DESIGN

 

Moda si industria de confectii textile sunt dintre cele mai dinamice domenii în industria moderna ce trebuie sa tina pasul cu "lumea schimbatoare" a cerintelor consumatorului
Cu o vechime de 10 ani in creatia vestimentara Ina Design concepe colectii pentru a fi în pas cu moda si schimbarile, promoveaza stilul elegant, precum si cel casual. Sunt adresate femeilor moderne, active, puternice, dar si feminine si frumoase prin naturaletea lor. Atmosfera din interiorul magazinului tenteaza clientele sa simta placerea de a fi unice, feminine si mereu in tendinte.
Hainele ce se regasesc in magazin sunt realizate din cele mai bune materiale pline de culoare si se caracterizeaza prin varietate dar urmaresc si mentinerea liniilor impuse de moda.
Veti gasi, cu siguranta, tinuta de serviciu sau de dupa-amiaza, dar si rochii de seara sau costume pentru barbati impreuna cu accesorille necesare unei tinute complete.
In Magazinul Ina Design, principalele produse oferite sunt : Costum care se poate realiza din combinatia a doua piese sau chiar trei sacou, fusta si pantaloni, Rochii de zi si de seara, Camasi si bluze cat si alte produse de sezon
Deoarece imbracamintea a devenit un mijloc de creatie artistica, având nu numai functii de aparare a corpului, noi ne-am dorit sa ne evidentiem prin calitate, culori in tendinte, prin varietate cat si prin frumusete.

2 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Falticeni

REPUBLICII, BL19

Iasi

Str. Tudor Vladimirescu