Despre SAVGI

Activitatea firmei se bazeaza pe comercializarea de produse agricole si material semincer, a produselor fitosanitare si a hranei pentru animalele  de companie.

Ne-am propus inca de la inceput sa venim in sprijinul tau prin magazinele noastre agricole  unde gasesti peste 400 de soiuri vegetale si floricole, bulbi de flori, butasi de trandafir, material saditor, solutii nutritive pentru plante, accesorii de gradinarit si produse pentru vinificatie. Unele soiuri vegetale  sunt deja cunoscute de catre gradinari, dar in general incercam sa vindem seminte care sunt adaptate la conditiile de mediu din Romania. De asemenea comercializam fertilizatori, ingrasaminte, produse fitosanitare impotriva daunatorilor cum ar fi: pesticide, insecticide, raticide, moluscocide, acaricide.

Iti oferim o gama completa de concentrate, furaje si cereale pentru animalele si pasarile de ferma sau din curtea fiecarui gospodar si  hrana sanatoasa pentru animalele tale de companie care sa le aduca necesarul zilnic de proteine, vitamine si minerale, grasimi si carbohidrati potrivit pentru o conditie excelenta.

2 locatii

ORAS ADRESA LOCALIZARE

Bacau

B-DUL UNIRII Nr. 66

Bacau

PIETII Nr. 1